Ben jij die KANJER !!

Ben jij die kanjer die altijd klaarstaat voor een ander? Ben jij die kanjer die jouw buurvrouw helpt bij het oversteken? Ben jij die kanjer die helpt bij het schoonhouden van de wijk? Dan ben jij diegene die wij zoeken! De gemeente Breda en kindermagazine ChaTime zijn op zoek naar Bredase Jeugdhelden. Kids tot 18 jaar, die onze stad mooier maken doen mee !! Ken jij iemand in jouw klas die een vette heldendaad heeft gedaan? Meld dan nu jouw held aan! Waarom? Omdat de burgemeester en de wethouder graag helden uit onze stad willen belonen. 

Meld jouw held aan !!

Wil jij iemand in het zonnetje zetten omdat zij zoveel mooie dingen doen? Meld ze dan nu aan. O’ja … jouw held en of kanjer komt wel uit Breda, Teteringen, Bavel, Ulvenhout of Prinsenbeek. Een jeugdheld aanmelden kan tot en met 31 oktober via: https://www.breda.nl/jeugdlintje-aanvragen.

O’ja zo werkt het:

De held woont in Breda / Leeftijd held is maximaal 18 jaar / De held is nog niet eerder beloond / De held is een voorbeeld voor jou en anderen / De held heeft vrijwillig iets cools gedaan voor een Bredanaar of voor de stad / De held heeft een vet gaaf idee bedacht voor de stad / De held heeft een heldendaad gedaan!!

Nieuws